Nieuw bestuur gezocht!

Sinds 2020 is het lang stil geweest hier. Inmiddels is er weer ruimte om de vereniging uit de slaapstand te halen en elkaar te ontmoeten. Om weer leuke activiteiten te organiseren zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw bestuur! Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar bestuur@avroots.nl. Stuur ons gerust ook al je vragen die je hebt omtrend het bestuur. Gezien de vereniging pas kort bestaat, staat er weinig vast en kun je het bestuur dus helemaal zo invullen zoals je zelf zou willen.

Even voor de duidelijkheid: het huidige bestuur gaat geen activiteiten meer organiseren, tot er een nieuw bestuur gevonden is blijft de vereniging dus in de huidige slaapstand.

Liefs,
Het A.V. Roots bestuur

Geplaatst in Uncategorized.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *