Bestuur

Marc – Voorzitter 

Hoi!
Ik ben Marc en mag mij de voorzitter noemen van deze mooie vereniging. Ik woon nog steeds lekker in het pittoreske Utrecht en heb in mijn jaren bij A−Eskwadraat verschillende dingen gedaan waaronder een aantal jaar de SpoCie. Zelf heb ik Informatiekunde gestudeerd en werk ik nu als Product Owner in de IT consultancy. In mijn vrije tijd hou ik van sporten (basketbal, krachttraining en squash) en verzin / doe ik graag creatieve spellen.

 

Michael – Secretaris 

Hallo allemaal!
Mijn naam is Michael en ik woon in het prachtige en pittoreske Soest, maar werk tegenwoordig weer in Utrecht als Technisch Projectmanager. Ik heb A−Eskwadraat ongeveer uitgespeeld, maar een aantal hoogtepunten waren mijn bestuursjaar in 2014-2015, Intro 2014 en de Studiereis van 2019 naar Helsinki en Riga. Ik ben de trotse recordhouder van het aantal achievements op de website van A−Eskwadraat. Daarnaast hou ik enorm van sporten, in de sportschool en in de dansschool, boeken lezen, muziek luisteren, mijn vrienden zien en bordspellen spelen.

 

Joren – Penningmeester, Gala Commissaris

Van 2012 tot 2017 heb ik me bezig gehouden met o.a. studiereizen, Dies, Adviesraad, toneel, SpoCie en tussendoor een studie Informatica. Sindsdien maak ik als freelancer webapplicaties voor het MKB en blijf ik bezig met rare activiteiten organiseren met oud studiegenoten.

Heb jij een goede toevoeging aan het 1e Lustrum Gala van A.V. Roots? Kom het aan me pitchen bij de volgende activiteit!

 

Remco – PR 

Hoi! In mijn functie verzorg ik de promo en onderhoud ik de website. Ik was bestuurslid van A−Eskwadraat in 2014-2015 en nu ben ik een software developer in Rotterdam, maar woon nog in het mooie Utrecht. Over het algemeen ben ik bezig met volleyballen, een spelletje spelen of een avondje vullen met vrienden, een drankje en gezelligheid.

 

A.V. Roots bestuur

Boven v.l.n.r.: Gerwin, Maud, Joren.
Beneden v.l.n.r.: Remco, Michael, Marc

Oud bestuur

  • Maud – Contactpersoon A−Eskwadraat 
  • Gerwin – Penningmeester 
  • Harm
  • Gijs
  • Carolien
  • Kyo
  • Jori