Bestuur

Harm – Voorzitter

A-Eskwadraat heeft sinds het begin van mijn studie een grote plaats in mijn leven ingenomen. Ik heb veel van de leden geleerd en ik denk dat we, als alumni van dezelfde studies en stad, ook na ons afstuderen elkaar nog veel te bieden hebben. Het lijkt me geweldig als A.V. Roots daar een platform voor kan worden.

Kyo – Secretaris

Na het ruim 6 jaar lang ontzettend naar mijn zin gehad te hebben bij A-Eskwadraat, miste ik die gezelligheid stiekem toch wel een beetje toen ik was afgestudeerd. Je ontmoet zoveel leuke mensen tijdens je studie en het is lastig om met iedereen contact te blijven onderhouden. Vandaar dat ik me graag wil inzetten om dat te vergemakkelijken. Ik kijk er ook naar uit om nieuwe alumni te leren kennen en te horen waar iedereen zoal terecht is gekomen!

Carolien – Algemeen/Webmaster

In het jaar van mijn afstuderen kwam het idee op om een alumni-vereniging op te richten. Het leek me erg leuk om actief bij te dragen aan deze vereniging, omdat A-Eskwadraat zo’n groot deel van mijn leven was geworden. Ook kwam het burgerleven voor mij steeds dichterbij en leek me leuk om niet alleen contact te houden met mijn studiegenoten, maar ook om verhalen te horen van andere alumni die al een tijdje werken. Ik denk dat we door A.V. Roots niet alleen contact met vrienden kunnen onderhouden, maar ook een plek kunnen bieden voor masters die richting zoeken in het leven na de scriptie!

Gijs – Penningmeester

Na mijn studie ben ik met mede A-Eskwadraters een bedrijf begonnen en dat toont aan wat ik aan A-Eskwadraat heb gehad. Nu merk ik dat contacten snel verwateren wat ik zonde vindt. A.V.Roots kan een basis zijn om de contacten aan te houden en uit te bereiden en zo de leuke en gezellige cultuur van A-Eskwadraat ook na de studie door te zetten.