Vereniging

A.V. Roots heeft als doel om studenten van de studies die (ooit) bij A-Eskwadraat aangesloten zijn met elkaar in contact te brengen middels relevante activiteiten. Dit kunnen zowel (studie)inhoudelijk als gezelligheidsactiviteiten zijn. Dit willen we niet alleen voor een klein groepje organiseren, maar het liefst over de meerdere generaties studenten heen. Daarbij kan een vereniging in onze ogen alleen bestaan als er een stabiele ledenbasis is, nu hebben wij hiervoor een aantal van 75 bij oprichting tot doel gesteld. Uiteraard zal het nog even duren voordat we de doelen hebben bereikt, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we dit samen met de alumni de doelen kunnen realiseren.

U kunt lid worden van A.V Roots! Meer over lid worden op deze pagina.

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan de organisatie A.V. Roots dan zijn er nog plaatsen beschikbaar in de organisatie. Dit betreft ongeveer 1 avond per maand vergadering met een voorbereiding van 2 uur en daarnaast uiteraard de activiteiten. Neem hiervoor contact op via bestuur@avroots.nl

Meer weten over onze activiteiten? Meld u aan voor de nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten.
Nieuwsbrief

Volg ons ook op 

Eén reactie

  1. Pingback: Even voorstellen… – A.V. Roots

Reacties zijn gesloten.