Oprichtingsdiner A.V. Roots

Dames, Heren, het moment is daar: A.V. Roots ziet officieel het daglicht als geregistreerde vereniging. Wat begon als een interessant initiatief is dankzij jullie enthousiaste deelname en vele positieve reacties uitgegroeid tot een volwaardige alumnivereniging. Daar zijn we best een beetje trots op en daarom zal dit goed gevierd worden. We hopen dan ook dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn op ons oprichtingsdiner op 8 maart.

Om Guus Meeuwis te citeren uit zijn gelijknamige liedje:
– Ik tel tot drie: 1 – 2 – 3!

Je oprichting vier je maar één keer en daarom zal deze feestelijke activiteit niet uit één, niet uit twee, maar uit de volgende drie onderdelen bestaan:
1 uur bowlen op Utrechts bekendste bowlingbaan: Bison bowling, centraal gelegen pal aan de Mariaplaats. Want laten we eerlijk zijn, bowlen was stiekem altijd al je lievelings commissie-uitje.
2 uur uitgebreid dineren. Sporten gaat immers moeilijk op een nuchtere maag. Vooraf kunnen we genieten van een groot soep/salade/dessert buffet, terwijl er aan tafel onbeperkt kan worden gegourmet. Ook aan de nodige vega-opties wordt gedacht.
3 uur onbeperkt borrelen. Niet alleen het gesprek met je buurman, maar ook je doelgerichtheid met de bowlingbal wordt beter met een ijskoud pilsje of hartverwarmende mok thee in de hand. Daarom zijn bij het diner en het bowlen alle drankjes inbegrepen (en wie weet ook wel een bitterballetje).

Deze activiteit vindt plaats in Bison Bowling Utrecht, Mariaplaats 13A en deelname bedraagt €44,- voor niet-leden en €39,- voor leden. Het diner zal starten om 19:00, het bowlen om 21:00. Inschrijven kan via dit formulier.

We hopen op 8 maart het glas met je te heffen!

_________________________

Huidige deelnemers:

  • Carolien Gilbers
  • Kyo Beyeler
  • Gijs Boosten
  • Joir Hoencamp
  • Marinda Tervoert
  • Michael van den Hoogenband
  • Remco de Koeijer
  • Marij Nefkens
Geplaatst in Uncategorized.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *